No more Ginger

Cyklade hem till Anna igår efter jobbet och spenderade min natt där, hann även med att träffa Nicole i någon timme. Trevligt! Dejten var väl inget speciellt, bara en rolig grej att testa på och nu har jag gjort det. Han var trevlig och så men absolut ingen i min smak, dessutom var han så mycket fulare än vad jag kom ihåg, han såg nästan lite ginger aktig ut?.... So, no more.

Just an ordinary day

Såhär ser en helt vanlig dag ut för mig under veckan:
08.30: Börjar dagen
- Ger dem frukost
- Gör deras hår
- Borstar tänderna
- Leker
10.00: Gör lite snacks
- Leker
11.30: Lagar lunch
- Lägger den minsta för 2 timmars nap
- Sitter en stund framför dator om jag har tid, annars: tömma diskmaskinen, plocka undan och tvätta
- Lära den största ABC, skriva och läsa
14.00: Gör lite snacks
- Leker
16.15: Bad
- Tvålar- och  schamponerar in dem, sätter på pyjamas och gör flickorna hår.
Så har min dag iallafall sett ut idag och senare mot kvällen umgicks jag med Anna och Nicole, åt på samma mexikanska restaurangen som igår.

memorial day och utfrågad på dejt

Vaknade upp med Anna bredvid mig denna Memorial Day, det är en röd dag vilket innebär att alla är lediga och så även jag! Skön start på veckan med ledighet... Var även ensam hemma idag, så passade på att lägga mig på bakgården och sola lite. Nu är jag en burned Johanna.
För övrigt har jag bara chillat med Anna nu under kvällen, ätit mexican food här i East Falls och blivit utfrågad på dejt av en av killarna som vi träffade i fredags när vi festade. Så jag ska ut och äta middag och dricka lite vin med honom på onsdag. Måste få uppleva en amerikansk dejt nu under min vistelse här i usa... Sen att han är läkare och kanske lite för gammal är en annan sak..... Han är 32 år.... men såg betydligt yngre ut och ack så charmig. Så detta lär bli intressant.

Duven.

Ligger helt utslagen på soffan med Anna och har absolut ingen energi alls att röra på oss, man är inte gjort för att festa två dagar i rad helt enkelt. Men vi har iallafall lyckats samla våra krafter  "lagat" middag hemma hos mig (Nachos och grönsakssallad). Är ensam hemma tills imorgon så det är rätt skönt, speciellt om man känner för att bara chill ihjäl och dega i soffan framför tvn.


Partyhelg

I fredags var jag, Nicole och Anna på Moroccan Bar. Ett av mina favoritställen här i Philly, riktig härlig stämning med skön Marockansk inredning och halvfeta magdansöser. I lördags drog jag och Anna plus några tyska tjejer till en klubb som kryllande av mörkhyade människor som endast spelade hip hop musik. Det var en upplevelse kan jag säga. Lite udda klubb som kanske inte riktigt är i vår smak. Men helt klart värt ett besök!


Helg

Då var en arbetsvecka färdig och nu tar jag långledigt fram till måndag! Hur härligt? Anna är ensam hemma hela helgen så det är där jag kommer spendera min tid fram tills söndag..... Måsta snart springa till tåget för att möta upp Anna då vi ska luncha, shoppa och fixa lite saker. Vet ännu inte hur helgen kommer att se ut, men vi håller tummarna på att det vakas någon fest ikväll. Ha en bra helg!


Jag saknar dig mindre och mindre

Jag är verkligen hemma här. Jag känner ingen saknad av någonting, ingenting alls. Jag tänker inte ens längre hem och just nu vill jag aldrig återvända. Som ni kanske förstår så har jag det bra.
Slänger in lite bilder på mitt rum för er nyfikna!

Downtown Girl

Hemma från downtown nu där jag överraskande nog träffade Anna och Nicole, åt middag på vårt stammis ställe och lite shopping på det. Annars har jag haft en ytterligare fantastisk dag med ungarna, vi hade vår första playdate med Nicole's unge som är autistisk, men ack så gullig och verkligen duktig liten påg! 

Wild ones

Gårkvällen var helt frukansvärt bra!!! Riktigt bra artister och man kände igen (nästan) alla låtar, men måste ändå säga att Enrique Iglesias och Flo Rida var utan tvekan bäst! Kom så ruskigt nära Flo Rida att jag kunde känna hans svettiga kropp, inte helt fel det där! Så där stod jag och Nicole i 5,5 h och dansade på arenan.

Springle Ball 2012

Sitter och lyssnar igenom massa låtar av de artister som ska vara med i Springle ball ikväll. Jag och Nicole har nämligen köpt biljetter och är riktigt taggade att stå på Wells Fargo Center med 17 000 andra människor och se Hot Chelle Rae, Cody Simpson, Flo Rida, Train, Carly Rae Jepson, Austin Mahone, The Wanted, Adam Lambert, Calvin Harris, Chiddy Bang, Chris Rene och Enrique Iglesias!!

10 månader kvar

Det är läskigt vad tiden går fort. Har nu varit i USA i över två månade och jag har bara 10 månader kvar.... Fy vad jag har det bra!

Jobb-Söndag

Tog mig genom några timmars arbete under denna söndagseftermiddag, sen har jag bara hängt i downtown med Anna och Nicole, mycket ovanligt... Det är sinnes så mycket konstigt folk det bor i denna stad. Folk kommer fram från höger och vänster och börjar prata med en. Frågar om man får känna på våra fötter, gamla gubbar som frågar efter våra nummer eller hotmail, turkar som säger att dem vill ge sitt hjärta till en. Dessutom finns det en kille som alltid är vid parken på söndagar och uppträder till Micheal Jackson, han är så något enormt dålig att det inte går att låta bli att skratta, väldigt underhållande. Var tvungen att filma honom. Men vi träffade faktiskt några stycken normala greker som verkligen var trevliga, bytade nummer och kommer antagligen följa med dem ut i helgen. Mucho Fun!

Natten till den 20de

En väldigt väldigt bra kväll igår. Även om vi inte var så många så var det lätt en av de bättre kvällarna här i Philly. Det behövs inte så mycket för att en kväll ska bli lyckad, roligt sällskap och lite drinkar räcker. Collagekillarna som vi har träffat är så himla trevliga och jag kan knappt bärga mig tills det blir september då allt drar igång igen! Vi får uppleva ett riktigt galet collageliv utan att ens behöva plugga, hur bra är inte det?

A day with my south african friend

Hade en mysig och svettig dag med Nicole i downtown, gjorde inte så mycket mer än att kikade i butiker, gick på en matmarknad, åt god sushi i parken och studerade alla människor som passerade förbi. Jag vet inte hur jag ska stå ut med värmen när det blir sommar, just nu är det drygt 30 grader varje dag och det är bara maj? Jag blir svimfärdig av bara ens tanken....

He Ho, Let's go

Fick sluta tidigare igar sa da var det bara att springa ner till taget for att ta sig till downtown, inhandla lite smatt och gott infor nattens festligheter. Vi borjade kvallen hemma hos Nicole och darefter tog vi oss in till university city for att traffa nagra studenter som fortfarande ar kvar. Kvallen var helt okej och vi ramlade innanfor dorren vid fem tiden. Pigg och glad sitter jag nu och vantar pa att Nicole ska bli klar, vi ska ner till city for att hitta ett par jeans till mig (mina favoriter sprack igar pa festen), sola i parken och ata god lunch. Sen ar det bara att borja om for ikvall drar vi ner till University city igen!

spakväll

Mysig kväll med mina älskade vänner. Ansiktsmask och planering inför helgen. Denna helg kommer bli grym då vi ska träffa några collagestudenter som fortfarande är kvar!


fin dag

Vart har denna dag tagit vägen? Känns som klockan har hoppat över några timmar, och imorgon är det helg igen! Galet! Något annat som är galet är att mina trollungar har varit helt fantastiska idag IGEN, vad är det som händer? Vi har varit ute nästan hela dagen, väldigt härligt då vädret har varit underbart fint. Det bästa med att ta ut barnen och leka är att man kan sola samtidigt, perfekt nu när man börjar bära klänning. Vill ju inte blända folk med mina bleka ben.

On the streets of Philadelphia

Det är så underbart när man har haft en riktig bra dag med flickor. De är helt fantastiska. Älskar de små liven! Tänk vilken skillnad det kan vara, från hemska odjur i O.C till söta småttingar i Philly. Det kunde inte blivit bättre än detta.  Även om det är ansträngande emellanåt och man är totalt utmattad efter en dag, så är jag så himla glad att jag blev placerad i denna familj och att jag har mina vänner omkring mig.....
Utöver denna fina jobbdag har jag även hunnit med att träffa mina fina vänner, Anna och Nicole. Suprise va? Gjorde inte så mycket mer än att pratade och gick runt i mitt område. Men alltid skönt att få ny energi och tankarna på annat. 

Dark shadows

Kom hem alldeles försent inatt efter middag och sent biobesök i university city med Anna. Det var meningen att vi skulle se The dictator men dessvärre var alla biljetter utsålda. Istället blev det Dark shadows vilket var en flopp. Den fick mig till och med att somna till en kvart.

May 15

Då var måndagen också passerad, herreminjäklar vad allt går i dunderfart! Hann träffa mina kära vänner några timmar nu under kvällen, alltid lika trevligt. Tänk att man kan komma så nära varandra på bara några veckor? Vi alla tre är precis likadana och vi har absolut inga hämningar för varandra längre, riktigt knäppa är vi när vi umgås. Hängde även med en ny tjej, Alin, från Tyskland. Hon var väl sådär, ingen fart i henne precis..... Men hon duger.

Say hello to my friends.

I'm gonna live my life. No matter what, we party tonight

Jag har riktig livsglädje just nu, kan beror på att jag har det så fruktansvärt bra! Allting är på topp och jag har så fantastiska vänner som gör allt så mycket lättare. Helgen har bara flugit förbi och jag skulle gärna vilja skruva tillbaka tiden och återuppleva det igen. Den trista delen är dock att alla collage studenter har lämnat campuset och kommer inte tillbaka förrän i september, vilken innebär att alla grymma fester är över. Men nu har vi något att se framemot efter sommaren iallafall.... 
Annars så det varit en skön och väldigt varm dag, upp mot 30 grader. Svettigt! Vi började dagen med Race for the cure, vilket är ett lopp som flera tusen går eller springer för bröstcancer. Därefter chillade vi i parken tills vi inte orkade längre.

last night


Älskar livet!

Har det så jäkla bra för tillfället. Riktigt varm och fint väder, vännerna är här, ensam hemma och allt är så underbart!

fredagsnatten

Godmorgon! Ingen av oss tre mår särskillt bra idag, det var en halvgalen natt i university city med några studenter och vi var inte hemma förrän 06.30 imorse. En mycket bra kväll/natt/morgon helt enkelt! Kvällen började här hemma hos mig, vi lagade middag, drack lite vin och sen tog vi tåget in mot penn university. 
Är så slö att jag inte ens orka skriva och det är fantastiskt fint väder ute, så nu blir det frukost ute i solen och bara njuta av värmen. BYE!

tjejkväll

Jag har haft en väldigt bra dag idag, både med mina små töser och med mina fina vänner. Familjen åkte som sagt till Vancover idag vilket innebär att jag har hela huset för mig själv. Inte helt fel faktiskt, ganska skönt att bara ta det lugnt. Bjöd över Anna och Nicole för lite mys, så vi spenderade några timmar i köket och bara snackade gojja. En riktig tjejkväll! Så nu ligger jag här i min ensamhet och lyssnar på alla möjliga konstiga ljud, lite läskigt faktiskt. Speciellt när Anna och Nicole skrämmde upp mig innan de stack... Tack tjejer!

en helt vanlig dag

Då var onsdagen också förbi, imorgon jobbar jag mitt sista pass och sen tar jag långledigt. Den känslan alltså! Familjen bilar till Vancover imorgon och är borta till söndag för att fira morsdag tillsammans med släkten. Jag valde att stanna hemma i Philadelphia istället för att kunna umgås med mina vänner. Kommer bli ganska tomt i huset, men det kommer säkerligen gå bra! Annars har jag hunnit med en romantisk middag för två nere i downtown med Anna. Mycket mer finns inte att säga.... Slänger upp en bild på min fantastiska stad!

tisdag

Det har varit en lång dag och jag är så enormt trött att jag skulle kunna sova i stående position. Ikväll har jag ingenting alls planerat och det var ett tag sedan nu. Fast det är rätt skönt det med, är så trött på downtown att det inte går att beskriva med ord och mycket annat finns inte att göra.....

Let's go Phillies, Let's go!

Let's go Phillies, Let's go... sjöng vi på Phillies stadium ikväll. Nicole's värdmamma hade tre biljetter till en match som vi fick och tog glatt emot. Ärligt talat vet jag inte riktigt vem de spelade mot, men det var något New York lag och jag vet faktiskt inte riktigt vem som vann iheller. Jag kan ju säga som såhär att vi inte tittade på baseball matchen speciellt mycket. Vi satt mest och snackade med folk, tittade på folk som gick förbi och åt. Vi kom ungefär en timme försent och lämnade matchen innan den var slut. Baseball är väldigt långtråkigt och det är inte så mycket drag i spelet. Fast de två timmar som vi befann oss där gick tiden relativt snabbt då vi hade trevligt i varandras sällskap.
'

University city

06.15 imorse började jag jobba, är oftast ledig på helgerna men vissa veckändar är man i behov av barnpassning då föräldrarna är iväg. När jag väl hade slutat tog jag tåget direkt in till downtown för att träffa Anna över en lunch och lite butikstittande. Efter att ha dödat några timmar i stan mötte vi upp Nicole och förflyttade oss till university city för att se 5 years of engagement och äta en trevlig middag. En bra söndag helt enkelt!



shopping

Har länge spanat in dessa godbitar och nu äntligen är jag en lycklig ägare. Shoppingen i NYC var makalöst bra och jag åkte ville ju inte åka hem tomhänt!
Barbourjacka, den är mörkblå i verklighet.
Tory Burch ballerinaskor, som är oranga egentligen

Världens bästa last från Sverige

Jag var (eller är fortfarande) så lycklig när jag såg vad Jan hade med sig i sin väska. Tack så mycket familjen Andersson för alla godsaker, väldigt bra godissmak! Nu vet jag vad jag kommer att äta till frukost och vad jag kommer smaska i mig på kvällarna, sååååååå gott!!

New York

I'm in love! Jag verkligen älskar NYC, utan tvekan den bästa staden jag har besökt i USA. Jag har haft två helt fantasiska dagar på Manhattan och en förmiddag på SoHo tillsammans med min kunsin och hans farbror. Kan inte tacka dem tillräckligt för allt, är så oerhört tacksam. Hotellet, restaurangerna, byggnaderna, barerna, shoppingen och allt var så grymt, hela staden är grym!
Det kändes enormt tråkigt att lämna Christoffer, Jan och New York idag. Jag skulle vilja stanna där så mycket längre, skulle helst inte vilja lämna staden alls om jag fick bestämma. Men det var väldigt skönt att komma ifrån Philadelphia och göra någonting annorlunda. Fast nu är jag i alla fall tillbaka till verkligheten igen och tidigt imorgonbitti väntas jobb.
'


NYC

Ska alldeles strax möta upp min kusin och hans farbror på stationen. Planen är att titta runt lite grann i Philly stad och därefter hänger jag med dem tillbaka till New York. Ligger över på hotell och sedan åker jag hem på Lördagen för att kunna jobba på Söndagen. En snabb tripp, men bättre än inget. Så himla glad att bara få komma ut och göra något!

torsdagskväll

Hade sällskap med Anna och Nicole denna torsdagskväll vilket var väldans angenämt. Det glädjer mig att jag har funnit sådana toppenbrudar som dessa. Vi hade en mycket trevlig middag med ett samtalsämne om fester och om att knyta kontakter. Helt plötsligt från ingenstans dyker två italienska killar upp och vi börjar att prata med varandra. Vi bestämmer oss att haka på dem till en bar för ett glas vin. Schyssta killar och så, men kanske inget att hänga i julgranen precis. Så helt ok torsdag får jag nog ta och säga!

Död

Död är ordet som passar mig perfekt för tillfället. Är så trött både i kroppen och i huvudet. Vill bara gå raka vägen upp till min säng och sova bort kvällen... Fast jag tänker göra raka motsatsen vad min hjärna vill och möta upp Anna och Afrikanen i downtown istället. Mumsa i oss lite god föda och bara njuta av kvällens ledighet. På tal om ledighet så är jag fri från arbetet imorgon! Något ännu bättre än det är att min kusin och hans farbror kommer ner till philadelphia imorgon och sen åker jag med dem tillbaka och spenderar kvällen/natten/morgonen i NYC! Längtar som tusan!

Downtown

Träffade Anna i city efter jag hade slutat jobba. Gick lite i butikerna som vi nu kan ut och innantill, därefter blev det något så väldigt enormt sjukt stark middag på en kina restaurang. Med våra brinnande näbbar gick vi runt och strosade i stan och fick syn på någon filmspelning med Colin Farrell, ingen aning vem det är, men han tydligen känd enligt Anna. Mycket mer har inte hänt, så nu släcker jag lampan och går och lägger mig. Övertid nu ju, 22.30!

Tråkigt inlägg

Jag har absolut inget att skriva om eller att komma med idag. Ligger nerbäddad i min säng (ovanligt?) och väntar på middagen ska bli färdig sen blir det nog sova efter det. Fast om jag har tur så vill Sara döda några timmar med mig nu under kvällskvisten, alltid lika kul att få chilla i sängen och prata om allt och ingenting med en av sina bästa vänner. Tyvärr är det ju inte in reality utan via skype, men alltid något eller hur? Man får helt enkelt lära sig att uppskatta de små sakerna här i livet!

Godnatt

20.00 och jag signar ut. Lite deprimerad när jag ser alla härliga bilder från valborgsfirandet. Idag saknar jag Sverige och mina vänner lite extra mycket, hade gett allt och lite till för att hänga i parken med er!

Bambi på hal is

Min värdpappa hade hämtat hem en cykel och ett par rollerblades till mig från Skaneateles, så efter mitt arbetspass beslutade jag mig för att teståka en runda med rullorna. Ingen bra tanke alls. Vårt hus ligger omringat av en massa backsluttningar och för att komma ner till det härliga spåret vid floden är man tvungen att ta sig nedåt. Där ansträngde jag mig som kattsingen att rulla ner för världens lutning. I och med all trafik som pågår tätintill försöker man ändå låtsas som man har allt under kontroll för att inte göra bort sig totalt. Men nej, backen var så barnt att jag inte ens kunde bromsa! Pang, sa det och jag for in i ett staket. Såklart satt där en kille och hade iakttagit mig hela vägen från toppen. Kul att jag kunde bjuda på dagens skratt! Han (Jake) började att samtala med mig och verkade lite underlig, efter ett tag frågade han mig om jag röker weed eller tar några tabletter. Förstod direkt att han var hög då.... Nu är iallafall mitt äventyr över och jag är i säkerhet, nerbäddad i min säng.

RSS 2.0