Valborg

Är lite ledsen i ögat för att jag inte kommer kunna vara med och fira valborg med mina finaste tjejer i Lund detta år. Det är typ världens härligaste dag! Sitter och tänker på hur kul alla mina vänner har just nu och jag kan verkligen föreställa mig hur underbart dem har det i parken............ Rätt så avundssjuk, vill ju också vara med!!!!

Parkhäng

Vilken härlig eftermiddag jag har haft! Mötte upp Anna i downtown, gick i lite affärer och fick äntligen köpt en ny klockan. Därefter har vi bara hängt i parken med en frozen yoghurt i handen. Satt där i flera timmar och bara studerade människor och njöt av solen. Ganska ohändelserik dag med ack så skön söndag.

Philadelphia Premium Outlets

Precis hemkommen efter en heldag på Philadelphia Premium Outlets med Nicole. Helt ok shopping faktiskt, men är ändå lite besviken på urvalen av sortimenten i affärerna, det kunde varit en aning bättre. Fast ska inte klaga, jag kom ju ändå hem med några plagg och vi har haft en jättemysig dag. Köpte lite basic tröjor, pikér, cardian och myskläder från Ralph Lauren. Fast jag blev nog gladast för min keps, något jag kommer använda i sommar plus att det är ett minne av min tid i USA.
Jag kommer med största sannolikhet inom kort att decka, efter 3,5 timmars sömn och shopping hela dagen är man rätt slut. Så ikväll stannar jag nog i min säng.

Let's move on

Turen var på min och Annas sida igårkväll och vi blev genast på gladare humör när vi insåg att detta inte kommer bli en date! Synd att ni missade mitt happyface! Ena vännen blev sjuk så en ersättare som hette Jason  gjorde oss sällskap istället. Vi kom ifrån huset relativt sent, så att äta middag vid tolv var inget lockande. Istället började vi med fördrinkar hemma hos Joe, därefter gick vi en barrunda och slutligen så tog vi några efterdrinkar och spelade kort i Joe's lägenhet. Sista utestället vi var på var ett riktigt härligt Marockanskt ställe, dit ska vi definitivt gå igen (utan killarna). Kvällen i sig var hur trevlig som helst och verkligen lyckad med tanke att vi egentligen inte vill umgås med dem, men nu känner vi att det är dags för oss att gå vidare och dumpar dessa killar. Tror att vi klarar oss utmärkt själva!

Dubbel dejt

Efter många om och men och mycket fundering, tackade vi ja till våra dejter. Mitt leende är kanske inte riktigt uppe till öronen, men vad har man att förlora? Det är tillåtet att utnyttja folk för att kunna etablera sig och så småning om klara sig på egen hand. Vi får helt enkelt sätta på vårt fejk smile och verka trevliga medans våra tankar egentligen är på något helt annat än dessa killar. Det går liksom att umgås med dem utan att spy, även fast jag har varit nära att göra det flera gånger då de är så smöriga. Dock kommer vi inte kunna hålla på så här hur länge som helst innan de förstår att vi egentligen inte vill ha med dem att göra. Så förhoppningvis känner vi till barerna och ställena efter denna kväll! HAVE A GREAT NIGHT!!

Nicole - en ny vän (med bil!!)

Jag kom nyligen hem från en tjej som heter Nicole (hon från sydafrika), en mycket behaglig böna som jag har blivit rätt bra vän med på två dagar. Som tidigare nämnt var hon på besök hemma hos mig här om kvällen, vi klickade relativt bra och kom överrens om att träffas idag igen. Hon ville visa mig runt i hennes område och dylik, så hon hämtade och lämnade mig, väldigt schysst! Imorgon ska vi (eller hon) köra till ett stort outlet och shoppa tills plånboken gråter. Det är så fruktansvärt skönt att ha träffat en tjej som har tillgång till egen bil, nu kan man börja planera in en massa utflykter. Så mycket lättare att köra.
Körde förbi ett litet halvtaskigt område utanför mig.

Please Touch Museum



happy birthday!

Idag fyller det äldsta barnet Kajsa 4 år. Det firade vi med en dag på museumet, vilket töserna tyckte var himla roligt. Ikväll har jag minsann en vändejt från Sydafrika, kanske en ny vän på gång här. Håller tummarna! Det bästa är att denna tjej har bil, då kan hon köra oss till alla roliga ställen! Annars är det svårt att finna au pair-vänner här, de flesta är liksom hmm, mespottor? eller nördar passar bättre.

utfrågad på date

Jag och Anna blev nyss utfrågade på date denna fredag av killarna som vi umgicks med i lördags. Det var precis det här som vi INTE ville vara med om! Det svåra är nu hur vi på bästa möjliga sätt drar oss ur detta med en förklaring att vi bara vill vara vänner? Eller en bättre förklaring till: "Vi umgås bara med er för tillfället tills vi har hittat några andra som är mer vår stil, men visa gärna oss runt så vi vet vart vi ska gå sen utan er"...
För övrigt har dagen varit helt ok. Sitter nu på rummet och ta det lugnt, som vanligt? Händer inte så mycket ikväll för den delen heller. 

cravings

Efter en dag med minimalt matintag och en mage som börjar bli bättre, så börjar hungern och suget efter mat komma ikapp. Har ett fruktansvärt sug efter svensk mat och godis att jag snart börjar klättrar på väggarna. Ligger ensam och uttråkad på rummet och fantiserar mig bort med ett bord fullt med svenska gottigheter. Lakrits, choklad, lösgodis, knäckebröd med leverpastej eller rödbetssallad eller kaviar, smörgåstårta, vanlig
hushållsost, falukorv, skorpor, ja listan är lång!.
Varför har dem inte detta i USA?

hemsk natt

Det var en fruktansvärd natt, mådde så oerhört dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vet inte riktigt om jag har åkt på en rejäl magförgiftning eller om jag bara ha träffat på ett dåligt virus. Lyckades iallafall sova i två timmar, sen var det bara att stiga upp extra tidigt för att jobba, då föräldrarna hade viktiga möten klockan 6 på morgonen. Det var väldigt påfrestande att ta hand om barn när man inte mår särskillt bra. Som tur var så snabbade föräldrarna sig hem och har nu tagit över för dagen. Så nu ska jag ha en mycket stillsam fortsatt dag och inte röra mig allt förmycket. Är dock så himla hungrig, men det sorgliga är att jag inte kan äta för det hamnar i toaletten lika snabbt igen. Livet är tugnt...

tråkigt väder

Jag begriper mig inte riktigt på vädret i Philadelphia. Här har man varit lycklig över sol och sommarvärme och så vaknar man upp denna morgon med regn, moln och kyla. Den som tillsatte väderguden borde bli avsatt med omedelbar verkan, för jag tycker inte att han sköter sitt jobb speciellt bra... Som ni kanske förstår så var det inget väder att bege sig ut och leka i, så vi har varit inomhus hela dagen. Kan vara rätt skönt det med då jag inte mår helt hundra, mitt illamående vill inte riktigt ge med sig. Något mer att rapportera om dagens händelser finns inte mer än att vi gjorde supergoda kladdkaksmuffins.

A night out in Philadelphia

Som titeln lyder så var vi ute och roade oss i center city och kvällen blev så lyckad. Vi hade fått kontakt med några amerikanska killar som vi mötte upp och dem visade oss runt till olika barer och bjöd på allt. Väldigt generösa om man jämför med svenska killar. Hemma hade jag själv fått betala det jag dricker, äter och delat på taxin, men här lät de inte ens oss att ta upp plånboken. Första stoppet var på en restaurang som heter R2L, vilket imopnerande ställe! Utsikten var så otroligt fin och där satt vi i flera timmar på 37de våningen med våra mojitos innan vi gick till nästa bar. Kvällen slutade hemma hos en av killarnas lägenhet mitt i city och vilken lya, det var typ ett hotell men med massa lägenheter högst upp. Så kan inte mer än säga att det var en bra första barrunda i Philly och killarna var så trevliga, även om de kanske inte var några typer som vi skulle valt att umgås med hemma i Sverige, men man får ta vad man har. Alltid bra att binda lite kontakter.
Idag vaknade jag upp hemma hos Anna som jag så snällt kunde sova hos. Dock vaknade jag upp med illamående och det första jag fick göra var att springa till toaletten och kasta upp det som låg och gjorde min magsäck illa, antigen har jag ätit något olämpligt eller så börjar jag bli sjuk. Jag känner mig fortfarande krasslig, ont i magen och i hela kroppen, illamående och allmänt borta. Och nej, det är inte bakfylla.... Så ska bara ligga nerbäddad i sängen och kurera mig så jag orkar jobba imorgon. Annars har jag haft en mysig dag med Anna. Vi åt god frukost, bäddade ner oss i sängen med massa godis, chips, dippa, cola och tittade på tv samtidigt som vi lyssnade på regnen utanför och pratade om gårdagen.
Mina nyinköpa Steve Madden skor
Min fina vän Anna
Utsikten från R2L restaurang/bar
Joe

The lucky one

Jag har slagit rekord idag, har gått och lagt mig mellan 10-11 varje dag i över en månad och nu är klockan halv två!! CRAZY GIRL. Nej, men jag har haft en väldigt bra kväll. Jag gav Philly en andra chans och tog tåget in till stan. Tåget var fullt av högljudda och halvfulla studenter som antagligen skulle festa. Kan säga att man blev lite avundssjuk... Men väl inne i city mötte jag upp Anna för att se den efterlängtade filmen The Lucky One. Filmen var dock en besvikelse men kvällen var däremot lyckad. Även om man får vara på sin vakt i dessa områden så kändes det lite bättre då polisbilarna cirkulerade runt om oss stup i kvarten. Fast det bästa var nog att jag tog mig dit och hem helt ensam, utan några problem, tror att jag börjar få grepp om detta nu! Hädanefter kan ni kalla mig tågdrottningen Johanna!

The Grass is Always Greener on the Other Side

Fredag imorgon vilket innebär att efter klockan fem tar jag helg. Jag har ingen som helst aning vad som kommer att ske, får ta det lite som det kommer. Känns så märkligt att inte ha något planerat än, hemma hade man diskuterat i flera dagar innan hur rolig helgen kommer att bli och planerat in i minsta detalj... Annars har jag inte gjort så mycket med barnen idag då de inte var på sitt bästa humör och jag har inte gjort så mycket mer än sprungit och städat. Så nu säger jag godnatt!

Tror att jag är lättskrämd

Haft en mycket bra dag med mina små töser, tiden bara flög förbi. Vi bakade farligt goda morotsmuffins och en speciell hjärtformad morotskaka till föräldrarna. Därefter målade vi och gjorde massa annat pyssel. Vid fem tiden tog jag för första gången tåget här, alldeles ensam, in till stan för lite shopping med mig själv. Jag hoppades på en riktigt fräsch och suverän galleria, men sprang ut därifrån illa kvickt igen. Det var en skunkig och brutal dåligt köpcentrum. Hoppade på tåget igen för att fortsätta mitt letande efter affärer som kunde tillfredställa mig. Jag anlände i centrum (tror jag) och efter 1,5 timme i hopp efter att hitta några butiker var jag nära på att ge upp, men som en räddare i nöden kom min nyfunnen vän Anna och fann mig för att klargöra vart allt låg. Affärerna där var heller inget att hurra för, blev smått besviken.... Vart är alla guldklimpar?
Philadelphia har skrämt mig. Har nog aldrig varit så rädd av att gå ensam på gatorna, väldigt mycket läskigt folk och väldigt mycket obehagliga ställen. Jag kände hur jag hade gråten i halsen när jag gick där i min ensamhet och ville vid det tillfället bara hem till trygga Sverige igen, men sen brast det påvägen hem när jag satt i taxin. Det var mörkt, jag visste inte vart jag var och jag hittade inte tåget. Hela staden kändes så skabbig, om det är rätt ord? Är fortfarande lite nedstäm och skakis. Jag kände mig inte trygg för fem öre. Tar väl ett tag att vänja sig vid detta. 

tisdag

Ligger nerbäddad sängen efter ännu ett arbetspass. Vill sova men känns lite tidigt att gå och lägga sig klockan fem och innan kvällsmaten. Dagen har gått i ett, lite högläsning på biblioteket, lite lekplatshäng, lite sammanbrott, lite bad, lite av allt faktiskt. Har även försökt tillsammans med en hel del andra au pairer i området att få ihop våra scheman så vi kan umgås på vardagarna eller möjligtvis träffas för play dates, men dessvärre verkar det omöjligt. Det är väldigt svårt då alla har så olika tider och aktiviteter att göra. Jag ska nog ta och köpa mig ett par rollerblades eller kangoo jumps så jag kan komma ut och göra något jag tycker är kul. Det är antagligen inte så smart att sitta inne på rummet varje kväll, man måste komma ut ur huset lite också.

en månad

Tänk vad tiden går fort, jag har redan varit i USA i en månad och på fyra veckor har jag haft tre olika boende. Enligt mig är det helt ofattbart....
Förtillfället ligger jag i min säng och känner mig helt utslagen, klockan är inte mer än 8 och jag kan snart inte hindra mina ögon att inte falla igen. Dock doftar det middag i hela huset vilket är underbart, är oerhört hungrig och att det är turkey burger ikväll gör det ännu bättre. Vi har nog haft den maträtten fyra gånger på mindre än två veckor, men det gör mig absolut inget, turkey burger har blivit en favorit hos mig.
För övrigt har dagen inte varit så spännande. Jag började med en löparrunda klockan sex på morgonen därefter har jag bara lekt med tjejerna. Men något som gjorde mig på glatt humör var att det var30 grader varmt idag. Äntligen har sommaren anlänt!
Rätt härlig joggingrunda.

en annorlunda dag

Jag har haft en väldigt spännande och bra dag idag, lite läskig och lite äventyrlig. Jag började dagen med att undersöka och kartlägga området lite grann på egen hand och blev tämligen förvånad över hur många mörkhyade människor här fanns. Var tvungen att googla lite om detta och tydligen består 44% av Philadelphias befolkning utav mörkhyade. Inte för att det gör mig någoting, men jämförelsevis med Trelleborg så är det ganska mycket. Under dygnets ljusa del när temperaturen var upp mot 25 grader och strålande sol tog hela familjen, inklusive mig, på oss löparskorna för 7 km lång runda längst floden. Vi sprang med barnvagn och allt och jag kände hur jag brände mig i ansiktet. Lite senare under eftermiddag åkte jag hem till en nyfunnen vän som heter Anna, från Sverige, Borås. Riktigt skön tjej som jag antagligen kommer att hänga med mycket under min tid här. Vi tog oss in till stan för att granska storstan och för att äta en god middag på någon utesevering. Därefter var planen att ta taxi till en biograf, men så blev inte fallet. Taxichaffören lurade oss fullständigt, han släppte av oss i ett skumt kvarter mitt ute i ingenstans. Han hävdade att biografen verkligen låg bakom en byggnad, vi var skeptiska men kände att vi inte ville bråka med chaffören, då han var väldigt mystisk, så vi gav honom pengarna och hoppade ut. Som tur var hämtade min värdmamma upp oss efter 20 minuter.
Det har minst sagt varit en annorlunda dag, men en bra dag tycker jag förrutom att vi inte fick se American pie reunion, men det får blir en annan dag helt enkelt. Ska faktiskt träffa Anna nästa helg också och då ska vi möta upp två tyskar som hon har fått kontakt med. Nu återstår bara en vecka med barnpassning.

Philadelphia

Jag känner mig helt borta, har inga krafter kvar. Kanske var det den långa bilfärden tillbaka till Philly som sög musten ur en? Och ja ni hörde rätt, jag är hemma i Philadelphia igen och det känns så underbart bra! Vill bara utforska staden då jag endast har spenderat ett helt dygn här...
Trodde faktiskt att jag skulle kunna sätta stopp på mitt shoppingsug idag, men så var det inte nej. Spenderade flera timmar inne på en galleria men hittade endast bikini och underkläder på Victoria Secret. Kanske inte helt dåligt, men jag ville ha mera. Tänk att jag skrev att jag ville shoppa igår och idag kom det i uppfyllelse, kan min värdfamilj läsa mina tankar eller de läser bara min blogg? hihih, men det bra. Jag älskar att shoppa. Nu ska jag göra det jag är bäst på, chilla framför tvn!
Svårt att fånga bikinin på bild, men den är faktiskt sjukt snygg i verkligheten och ja, jag försöker förtränga att kissie har en likadan....

it's friday!

Helgen har äntligen kommit och det ska bli skönt att få lite tid att göra saker som man själv vill, även fast jag har haft en underbar vecka med mina söta små liv. Tänk att jag har spenderat 1,5 vecka hos familjen Borgelt nu, känns verkligen inte som det. Känns som om jag har varit här så mycket längre. Jag känner mig redan som hemma och allt har gått så bra med flickorna och allt. Hade inte kunnat få en bättre familj än denna. 
Idag har vi spenderat vår förmiddag på biblioteket och sedan eftermiddagen i trädgården. Det har varit relativt fint väder och solen har även tittat fram. Dock hade jag huvudvärk och kände mig allmänt slö och borta under förmiddagen, men nu mår jag hur bra som helst och ser framemot en lugnt kväll framför tvn i mitt rum. Hoppas ni alla får en bra helg där hemma, speciellt min saknade vän Sara som lämnar Sverige på måndag för att jobba som au pair i USA i ett år. Håller tummarna för dig!

Torsdag

Fick sluta två timmar tidigare idag så jag är inte alls lika trött som jag brukar vara, vilket är ganska skönt. Dock så gör jag inte så mycket mer än att tittar på tv i mitt rum under kvällarna. Det blir väl annat när vi åker tillbaka till Philadelphia, finns ju lite mer att göra där och där är dessutom varm nu! På tal om något helt annat så är jag så enormt shoppingsugen att det inte finns, vill bara springa till närmsta köpcenter och spendera en heldag där! För övrig har dagen varit fin. Jag och tjejerna vandrade till konditoriet för lite förmiddagsfika och resten är inte så nämnvärt då jag mest har varit för mig själv. Imorgon jobbar jag min sista dag och sedan tar jag helg!

vändejt

Tiden gick otroligt snabbt idag och jag hade faktiskt en bra dag med flickorna. Efter jag hade slutat mötte jag upp två andra au pairer i området för en middag här i Skaneateles. Tjejerna var från Brazilien och Spanien och jag förstod inte ett ord vad brasilianen sa, men det var bara till att nicka och se glad ut. Kan säga som såhär att jag hade kanske inte världens roligaste stund med dessa två. Om jag ska vara ärlig så var det faktiskt inte alls roligt att umgås med dem överhuvudtaget. Så nej, jag kommer nog inte att höra av mig till dem igen.... Så nu har jag testat på det och sökandet efter vänner fortsätter. Känns lite ensamt kan jag säga...

andra jobbdagen

Är helt slut, har ingen energi kvar. Orkar inte skriva ikväll. PUSS

första jobbdagen

Ligger i sängen och är helt slut. Att vara med barn i 9 timmar tar på ens krafter, men roligt har vi haft! Dagen har faktiskt flugit iväg och vi har lekt heeeela dagen lång. Tjejerna har varit hur snälla och lätthanterade som helst, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Vi har lekt inomhus, lekt utomhus, ätit och badat. Nu när man är ledig för dagen är det så skönt att bara bädda ner sig i sängen och titta på tv, ha lite egen tid. Imorgon väntas en ny dag och jag hoppas att det går lika bra som det gjorde idag.

happy easter

Glad Påsk allesammans! Idag vaknade jag klockan 7 för att barnen var så exalterade att leta efter sina påskkorgar som påskharen hade kommit med över natten. Till och med jag fick en korg! Sedan blev det ännu mer äggletande i trädgården för barnen. Därefter severades det god påskfrukost som satt väldigt fint i magen! Karries syster och hennes barn åkte hem idag så nu är här relativt lugnt igen. Imorgon ska jag för första gången vara ensam med ungarna, men det ska nog gå bra!


målat ägg

Sitter på rummet och tittar på Glee, har blivit helt fast! Ungarna håller på att ta ett bad och sen blir det lite kvällsmat efter de har gått och lagt sig. Idag har vi målat ägg och jag har kört för första gången i USA. Annars har det varit ganska lugnt, jag tar det relativt lugnt och gör vad jag vill. Börjar ju inte jobba förrän på måndag.

gäster över påsk

Har inte så mycket att säga än att allt är bra och så. Vi har fått besök över helgen av Karries syster och hennes barn, så nu är vi ännu fler unga i huset. Det gör absolut inte mig något för dem är hur gulliga som helst. En sak som är lite annorlunda är att dem äter helt sjukt sent! Har nog inte ätit en middag innan klockan 8, ikväll åt vi klockan 10! Inte riktigt vad jag är van vid.. men men, nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i sängen och titta på något avsnitt av Glee. Godnatt!

Skaneateles

Dagen började med 4 timmars roadtrip till Skaneateles och jag kan säga att jag fryser häcken av mig. Här är så kallt! Dagen har varit bra och jag har fått sett lite av den lilla byn som vi befinner oss i. Jag undrar om det nästan inte är bättre att inte skypa med någon där hemma, efter man har pratat med sin familj och vänner så börjar man sakna alla.

min andra dag

Heyy! Familjen är helt underbar fortfarande, trivs riktigt bra och barnen är hur gulliga som helst! Idag har vi mest sprungit i affärer på jakt efter en pyjamas till mig då jag glömde min gamla hos Kimberly. Min area director har även varit och hälsat på och vi hade ett litet möte som gick galant. Har inget mer att säga än att allt går bra och familjen verkar nöjda med mig också! Super!

framme

Kan inte beskriva hur trött jag är just nu, helt slut!! Flygresan och allt gick hur smidigt som helst och jag är nu på plats! Familjen verkar hur underbar som helst, har verkligen fått ett bra intryck! Hela kvällen har vi suttit och druckit vin och snackat väldigt mycket. Riktigt trevligt! Vi åt ostbricka och sen lagade Eric en jättegod currygryta. Han är grym på att laga mat! Jag är ledig hela veckan ut då jag ska lära känna familjen lite och sådant. Har han känsla att detta verkligen kommer bli bra. Får bara hoppas att känsla nu stämme också.

Fina handdukar jag fick av familjen!
Familjen hade även tryckt ut och ramat in jättefina bilder på min familj och mina vänner.

nervöst

Om 5 minuter sitter jag i bilen påväg till flygplatsen. Om 12 timmar träffar jag min nya värdfamilj. Ganska nervöst! Har varit en sömnlös natt med många funderingar. Men jag är iallafall redo att påbörja min andra chans till ett lyckat år. Håll tummarna nu! Hejdå, nästa gång vi hörs har jag bosatt mig i philadelphia.

Sista dagen i O.C

Sista dagen jag sitter inlåst i huset, underbar känsla. 05.15 imorgonbitti åker jag till flygplasten i Orange County, mellanlandar i Chicago och landar i Philadelphia vid 5 tiden. Ska bli kul att få träffa min nya värdfamilj, de verkar så härliga och underbara! Har en känsla att detta kommer blir jättebra. Ska bli skönt att få komma till en "vanlig" familj. Tror nog att det är det bästa, eller är det bara jag som har blivit skrämd av de "stenrika" människorna här. Jag kommer att hinna vara i Philadelphia i två dagar, sen bilar vi upp till New York, eller utanför NY,  för att fira påsk i deras sommarhus. Vi kommer antagligen att spendera en hel del tid där under sommaren.

Annars har jag bara suttit framför dator, tvn och solat lite på terassen. Det har varit ungefär 25 grader idag, så fick passa på att njuta lite av värmen. Rätt härligt faktiskt!

 

Huset i Skaneateles, New York.


peanut butter and jelly sandwich

Dagarna går så fruktansvärt långsamt här. Idag har jag gått från soffan till toaletten, toaletten till soffan, soffan till köket, köket till soffan och har nog hunnit tittat på 10 avsnitt av housewives of atlanta och klockan är bara ett!
Måste bara säga att maten här är så fruktansvärd, äpple och karamellpopcorn, peanut butter and jelly sandwich, micro mat, pizza, översöta flingor, bunkar av chokladmjölk, macaroni and cheese, kex, kakor osv. Helt sjukt, hur kan man leva såhär? Skönt att min blivande värdfamilj säger att dem är hälsosamma, men hur dem definerar hälsomat får vi ta och se.

mirro mirro

En mycket bra dag eller rättar sagt kväll har det varit idag. Jag har äntligen fått komma ut ur huset och träffat lite människor. Efter suttit inne och degat i 5 dagar så var det en helt fantastisk känsla. Jag blev hembjuden på middag av en värdfamilj här i området, där träffade jag 3 andra au pair, de var från Island, Sydafrika och Brazilien. Vi hade riktigt trevligt under middagen. Den ena tjejen från Island inspirerade mig väldigt mycket, hon har jobbar som au pair i två år och hunnit med att se och uppleva så himla mycket! Hon är inne på sina sista veckor nu och hon vill inte ens hem, men först ska hon resa runt i USA i en månad innan hemfärd. Så häftigt, jag måste också klara ett år! Efter middagen såg vi på bio, filmen Mirro Mirro, gud vad bra den var! Men nu är klockan alldeles förmycket och det är dags för mig att sova. Förresten så är flyget bokat, åker till Philly på tisdag. Godnatt!

moving to Philadelphia

I veckan flyttar jag från West Coast till East Coast!



RSS 2.0